Pääkaupunkiseudulla asuvan Agnesin suhde pohjoisen poromiespoikaan Henrikiin on ohi. Agnesin kaipaus ei kuitenkaan hellitä. Onneksi edessä on tutustuminen uusiin ihmisiin saamelaisnuorten rippileirillä mahtavan Kebnekaise-tunturin juurella.

Nuoret ympäri maata lähtevät leirille innolla, onhan se ainutlaatuinen tilaisuus saada ystäviä monenlaisista saamelaisympäristöistä. Erilaiset taustat tuottavat kuitenkin myös ristiriitoja. Löytyykö leiriläisten kesken yhteinen sävel?

Agnesin leiri saa mieluisan käänteen, kun leirille saapuu vierailijaksi Agnesin pohjoisen tuki ja turva Ella ja isoseksi yllättävä poika Sopperosta.

Kukaan muu ei ole niin kuin sinä on itsenäinen, kolmas osa Ann-Helén Laestadiuksen kirjoittamasta neliosaisesta Soppero-sarjasta. Sarja kertoo Tukholman seudulla asuvasta teini-ikäisestä Agnesista, joka lähtee rohkeasti etsimään omaa tietään.

Ann-Helén Laestadiuksen nuortenromaanit ovat ihastuttaneet nuoria jo vuosia ja kavunneet nuortenkirjojen myyntitilastojen kärkeen Ruotsissa. Kirjailija sai Ruotsin arvostetuimman kirjallisuuspalkinnon August-palkinnon vuonna 2016 kirjallaan Tio över ett.

Kieletär Inari on julkaissut suomeksi myös Soppero-sarjan kaksi edellistä osaa eli kirjat Terkkuja Sopperosta ja Hei söpö.

Kukaan muu ei ole niin kuin sinä ilmestyi marraskuussa 2019.

Kirjasarjan viimeinen osa Mieli kotiin tuli myyntiin tammikuussa 2020 .

Kirjoittanut: Ann-Helén Laestadius
Suomentanut: Kaija Anttonen
Kansi: Esther Berelowitsch
Kustantaja: Kieletär Inari

Ilmestymisvuosi: 2019
Kieli: suomi
Sivumäärä: 272
Pehmeäkantinen, lankasidottu
ISBN 978-952-68413-6-6
OVH: 25 €

OSTA KIRJA SUORAAN TÄSTÄ: https://kieletar.mycashflow.fi/product/2/kukaan-muu-ei-ole-niin-kuin-sina