Agnes on sekä innoissaan että hermostunut: Henrik on tulossa Solnaan! Miten sopperolainen poroperheen poika sopeutuu Agnesin maailmaan? Vierailu ei suju aivan niin kuin Agnes on kuvitellut.

Ennen koulun alkua Agnes lähtee vielä pohjoiseen rippileiriläisten tapaamiseen. Viikko tihkuu salaisuuksia. Agnesin kanssa saamea opiskeleva Jåke peittelee tekemisiään ja etsii identiteettiään rajuin seurauksin. Agnesin äidilläkin on jotain salattavaa. Hän jopa valehtelee Agnesille minne katoaa aina kun voi ja kenen kanssa.

Agnes joutuu ratkaisemaan, minne hän kuuluu ja missä hänen kotinsa on. Voiko hänellä ja Henrikillä olla yhteinen tulevaisuus samassa paikassa? Vai voiko ihmisellä kenties olla kaksi kotia?

Mieli kotiin on itsenäinen, viimeinen osa Ann-Helén Laestadiuksen kirjoittamasta neliosaisesta Soppero-sarjasta. Se kertoo Tukholman seudulla asuvasta teini-ikäisestä Agnesista, joka etsii rohkeasti omaa tietään. Kieletär Inari on julkaissut suomeksi myös edelliset osat Terkkuja Sopperosta, Hei söpö ja Kukaan muu ei ole niin kuin sinä.

Ann-Helén Laestadiuksen nuortenromaanit ovat ihastuttaneet nuoria jo vuosia ja kavunneet nuortenkirjojen myyntitilastojen kärkeen Ruotsissa. Kirjailija sai Ruotsin arvostetuimman kirjallisuuspalkinnon August-palkinnon vuonna 2016 kirjallaan Tio över ett.

Kirjoittanut: Ann-Helén Laestadius
Suomentanut: Kaija Anttonen
Kansi: Esther Berelowitsch
Kustantaja: Kieletär Inari

Mieli kotiin tuli myyntiin tammikuussa 2020.

Ilmestymisvuosi: 2019
Kieli: suomi
Sivumäärä: 269
Pehmeäkantinen, lankasidottu
ISBN 978-952-68413-7-3
OVH: 25 €

OSTA KIRJA SUORAAN TÄSTÄ: https://kieletar.mycashflow.fi/product/1/mieli-kotiin